Cancer pinnar

Jag är en rökare. Det är jag stolt över. Jag tycker att det ska vara upp till var och en om de ska få röka eller inte. Officielt sätt så är det så i sverige. Föutom att en arbetsgivare har rätt att inte ge dig ett jobb för att du är rökare, polisen har rätt att stoppa dig i förhör och fängsla dig en kortare stund för att du röker på fle ställe.

Listan är lång över saker och ting som en rökare inte får göra nu för tiden. Som om det inte vore nog så måste man ta och betala skatt som bara fan för cigaretterna. Jag tror inte att dte finns någon "folk grupp" som är så diskriminerad som rökare. Därför vill jag att du käre läsare tar upp kampen och kämpa emot dem som vill förbjuda och bannlysa rökning och tobaks användning.

Den fria viljan att få göra som man vill ska gå före folk som "vet bättre" och annat pattrask som tror att hela världen snurrar runt dem. Nä nu blev jag less på att argumentera för mig själv ska ta ett bloss...
Miljöpartiet borde avvecklas. Deras idéer är så långt borta ifrån verkligheten som man kan komma. Nu har jag inte läst igenom deras manifest direkt, men jag är ganska så säker på att de vill lägga ner all form utav kärnkraft och att all form utav förbränning utav fossila bränslen ska upphöra. Om nu någon liten besservissertomte vill påpeka nått annorlunda så var så god och ge mig en källa till det.

Hur som helst tillbaka till saken. Om nu Sverige ska lägga ner kärnkraften så finns det två alternativ till hur vi ska göra för att inte få allvarlig energibrist.
1: Förbruka mindre ström, vist fin tanke men jag är inte så pigg på att förändar min livs stil så att jag ska måsta frysa pga att jag inte har ström till mina element eller att jag inte kan använda datorn för att det inte finns ström till det. Jag tror inte heller svensk industri är speciellt pigg på att dra ner sina energiförbrukningar. De skulle göra dem olönsamma och de skulle då läggas ner, i.o.m det så skulle landet falla samman pga att folk inte har några jobb eller pengar.
2: Ersätt strömmen med annat. OK täck hela Skåne med vindkraftverk och se att priset på el blir plötsligt ett par hundra procent dyrare, glöm det. Billigare att importera strömen från granländer då. Men de kör ju med kålkraft och kärnkraft. Så varför importera den då? De är ju minst lika "skitig" den strömmen.

Då kommer jag fram till följande små saker, de är orimligt att lägga ner det pga att det är en för stor kostnad för Sverige och att det finns inga vettiga alternativ. Kärnkraft ger föresten jobb här i landet och det är bra tycker jag iaf.

Summan av det är iaf att miljöpartiet har åtminstone en idé som är mer eller mindre helt omöjlig att genomföra. Det skulle kosta för mycket och det är bara så att alla de människor som tror att det går helt enkelt borde ta och öppna ögonen.

Bloggen går...

Det här är som sagt min blog. Av någon anledning så kom jag på att jag har en himla massa tankar som jag bara måste få skriva på internet och det här är det klart enklaste sättet att få ut mina tankar på internet.

Förhoppningsvis så kommer jag att skriva i den här, med lite otur så kommer jag att som vanligt tycka att det är jobbigt och tar för mycket tid och därför skita i att över huve taget skriva i den och lite senare glömma bort den.

Om jag kommer att skriva i den så blir det inte direkt det vanliga som man kan hitta på internets bloggar. Jag kommer inte skriva ett ord om hur synd det är om mig och att jag ska ha så mycke problem. Världen är helt enklt större än bara "mig", och för dom som inte insett det är så tycker jag att det bör inrättas passande vård för dem.

Jag kommer inte skriva om hur synd det är om folk som bor i tredje världen som dör av AIDS. Jag bryr mig inte om hur världen just nu håller på att gå käpprätt åt h-vete eller att mellanöstern just nu blir sönderbombad.

Det jag bryr mig är folk som gör något åt sina egna och andras problem. Folk som tar tag i saker och gör något. Det finns för lite sånt folk här i världen och för mycket folk som bara vill sitta på sina feta arslen och bli matade med det senaste skvallet från tabloiderna.