Det är dags att jag skriver här

Visserligen läser garanterat igen vad än skita jag skriver här men skit samma, jag skriever som att hela världen skulle läsa det och att allt jag skriver här är helt 100% politisk korekt, "typ".

Det jag på nyliga dagar har börjat irritera mig på är spådommor. Den sorten man hittar i diverse skvallerblaskor i form utav horoskop och allt annat skit som man bli bombarderad utav. Det som stör mig mest av allt är att folk verligen går på den här skiten.

Tror verkligen folk att det bara finns 12st grupper av människor här i världen och att rörelserna på himlakroppar ska styra dem på något mystiskt vis. Om man nu skulle hypotetiskt hitta på att det stämmer de där med horoskop så borde ju världen vara ganka enformig.

12 st stjärntecken, 12 olika grupper som det kommer att häna presis samma saker för runt hela jorden. Hmm ganska liten risk att det stämmer. Så för att illustera det lite bättre så har jag pillat ihop mitt egna horoskop för dig kära läsares gljädje.

Stenbocken: Ditt liv kommer att var allvarligt pissigt en tid frammåt, med största sannoliket pga att du är homo eller kommer att bli det på ett eller annat sätt.

Vattumannen: Bara för skojs skull så kommer du att vara med i en olycka som förhoppningsvis kommer att döda dig. Om inte det händer så kommer du att var nykter ett väldigt bra tag frammåt.

Fiskarna: Inte nog med att din ekonomi, ditt jobb, vädret och presis allt annat är ungefär så skittråkit som det kommer att bli så kommer du uptäcka att det där TV-spelet du hade tänkt köpa till jul inte finns till salu, någonstans. Därför kommer du att ha självmordstankar till nyår då du äntligen atr saken i egna händer och tänder en riktigt stor raket i käften.

Väduren: Kom inte på nått. Hur som haver så kommer nånting i ditt liv vara deprimerande.

Oxen: Pga att du sagt nå skit till nån någon gång någonstans så kommer polisen av allt frägg här i landet förbi dig och arresterar dig för att du har utryckt hot till en person som du inte ens kommer ihåg att ha träffat.

Tvillingarna: Om du har en partner så kommer du att bli dumpad och runka för den sakens skull, om du inte har det så kommer du att runka iaf.

Kräftan: Bara för att du inte har något bätter för dig så kommer du att sitta och läsa igenom altl de här bara för att du inte har så mycket bättre för dig. Förhoppningsvis så kommer du vilja skafaf ett liv efter det.

Lejonet: Eftersom att du är en patetisk mes så kommer du inte förlora oskulden någon gång i hela ditt liv. Bara tanken på den saken gör att du tar självmord och världen jublar.

Jungfrun: Du är såndär idiotisk fan som sprider lögner och hat genom organisationer som Pingstkyrkan, IOGT-NTO och Lunarstom. Därför hoppas jag att du tar en överdos lögner och dör av det, satans dubellmoralsika pundhuve.

Vågen: Eftersom att du tillhär socialdemokaterna så kommer du att velaoch tveka hela ditt liv, det värsta är att du är stolt över skiten. Säg JA eller NEJ någon gång. Ingen skit där emellan.

Skorpionen: Du är den enda som kommer att ha det bra. Till största delan pga att du kommer att supa bort alla dina minne fram till nyår.