Kärnkraft i sverige

Mycket har det skit har rapporterats i medierna den senaste tiden och jag börjar bli trött och less så att jag kan spy åt all den här kärnkrafts hysterin.

Till råge på allt så får alla dess miljöpartist hippies komma till tals med diverse andra idioter som fanatiskt religiösa grupper och allmänna idioter av alla dess slag. Jag kan inte förstå hur i helvete en sån sak som svensk kärnkraft skulle kunna komma så långt upp på tapeten och verkligen etsa sig fast där.

Att det är brister i de nuvarande svenska kärnkraftverken är det inget snack om, men en sak som inte är så enkel att göra är att stänga av ett. Ett kärnkraftverk har ingen "av och på" knapp. Att stänga ner produktionen av elektrisk energi är inte samma sak som att stänga av en nuculär process!

Jag har därför titta mig runt om på denna lilla blå planet som de flesta bor på och kommit fram till att den bästa lösningen har man redan hittat. Stäng ner de gemla svenska kärnkraftverken och bygg nya.

All form av sunt förnuft säger att nya moderna kärnkraftverk är säkrare, energi effektivare och ger inte lika mycket radioaktivt restmaterial som ska tas omhand.

Men självklart så sätter idiotisk lagstiftning som röstades fram för 20 år sedan just efter Tjernobyl-katsatrofen, rent bara för att folk blev rädda. Samma nötter som bildade parti då, sätter stopp för att sverige ska bli säkrare och få lägre energipris.

På tal om energipris så har media rapporterat om att svensk basindustri bävar för elpriserna. Folk blir arbetslösa i tusental pga av att det finns trädkramande, bakåtsträvande idioter som kallas miljöpartister här i landet som har spridit sin propaganda om att "vi ska värna om naturen".

Att media "rapporterar" om hur mycket brister det finns i svensk kärnkraft gör inte saken bättre.