Irriterande folk .del nått

Den ständigt återkommaned rubriken som tydligen aldrig sinar eller slutar att förundra. Den här dagen ska jag prata om den där sortens människor som man allt för ofta hör prata i mobiltelefon på deras balkong. Med en nasal röst som kännetecknar deras oförmåga till att sätta handling i deras ord.

Just det personer som prata mycket och gör desto mindre, av någon lustig anledning så är de flesta medelålders kvinnor som lever på socialbidrag, röker sig galna om dagarna och brukar gnälla om att de inte har några pengar när de sitter på random hamburgersylta och pratar i mobiltelefon.

Lustigast av allt med den här sortens avarter är att de alltid verkar ha en plan på hur de ska bryta den dåliga trenden av att suga på samhället likt blodiglar på ett kadaver. Förvisso är det inget fel med att ha positiva tankegångar och planera sin framtid. Det brukar vara det första steget i att skapa ett drägligt liv.

Men eftersom att dessa personer totalt verkar sakna förmåga att göra något, förutom att prata i den gudförbannade mobiltelefonen (som konstigt nog inte har vuxit fast i deras skalle) så händer självklart ingenting.

De fortsätter att gnäll om att de inte har något jobb, ingen utbildning, lever på socialbidrag och inte har några pengar. Allt medans de äter otroliga kvantiteter skräpmat, släpper ut lika mycket rök som halva tysklands kolkraftverk och gnäller om deras situation i mobiltelefonen.

Något som jag länge har funderat över är vem de egentligen pratar med i mobilen?

Jag har länge och väl funderat på vad man ska göra åt detta samhällsproblem. Tydligen verkar deras förmåga till att gnll på allt och inte göra något vara genetiskt kodad. Näst intill 100% av de barn som dessa personer lyckas klämma fram har ugefär samm fratid framför sig.

Därför så förslår jag tvångskastrering, för samhällets och nationes bästa. De skulle innebära att mängden socialbidragsparaciter skulle minska till nära noll.

Uppdatering

Efter en kortare tids frånvaro så kommer inlägget som förmodligen ingen kommer ta sig tid att läsa och än mindre bry sig om. Personligen har jag flyttat till de södra delarna av sverige för att utbilda mig. Därav så har jag inte tillgång till dator i hemmet och bloggande kan bli något komplicerat utan tillgång till dator eller internet.

Nog om mig själv. Ett koncept som i princip ingen bloggare på den här planeten känner till. Att skriva onödigt och ointressant skit som ingen bryr sig om på internet är för mig ett mysterium. Varför blev det helt plötsligt viktigt att berätta sin livs historia till varenda pervers person som existerar i det bruna molnet av skit och dålig meningsbyggnad som är internet idag.

Låt mig ta ett exempel. Blondinbella driver idag en omåttligt populär blogg. Den innehåller, umm ingenting. Personligen begriper jag inte vilket syfte bloggen har, möjligtvis för personer som är intresserade av klädsel.

Men eftersom att jag anser att modeintresserade personer ligger någonstans mellan tarmbakterier och binikemaskar i den evolutionära skalan så finner jag fortfarande inget syfte till bloggen.

Tydligen så är folk generellt sätt intresserade av ingenting. BigBrother är ytligare ett exempel på att det inte behövs något innehåll eller för den sakens skull mening med media. Det är idag allmänt känt faktum att de personer som deltar i BigBrother lider av akut brist på hjärnsubstans eller desperat behov av att tömma sin skalle på hjärnsubstans.

Den person som kan ge mig en ingående och vetenskapligt testad förklaring till varför människan söker sig efter information som inte på något sätt är relevant får mer än gärna höra av sig.

Endast i norge

Om jag skulle berätta detta en fredagskväll efter några öl så skulle de flesta säga åt mig att sluta dricka.

En pingvin har adlats till namnet Honourable Regimental Sergeant Major Sir Nils Olav.

Bättre norgehistoria får du leta efter...

EU, varför det inte fungerar

Prata med vem du än vill, alla håller med om att EU i dess nuvarande form inte fungerar som de vill. En del vill ha mer bidrag från EU, andra vill plocka bort bidragen från EU. En del vill ge mer makt till EU och andra vill lägga ner allt samman.

Ingen kan däremot påstå att grundtanken till EU är felaktig. Ge medborgarna i de olika länderna större möjlighet att röra sig, större möjlighet att handla saker mellan varandra och på så sätt ge folk inom hela EU en möjlighet att skapa större förståelse mellan varandra.

Problemet idag är dock att EU har blivit ett byråkratiskt monster. Välj nästan vilken person som helst som bor inom EU och fråga dem om de har insikt i vad EU sysslar med. Problemet ligger i att EU inte följer principen av enkelhet.

Om du vill göra stordåd här i världen så försök göra det så enkelt som möjligt. Martin Luther King gjorde något liknande då han ville skapa ett mer jämställt USA. Han la fram ett kort, konkret, enkelt förslag för att skapa mer jämnlikhet i USA. Anledningen till att det fungerade var enkelt. Därför fungerade det.

Om EU skulle föreklas, då skulle folk ha mer insikt i arbetet som händer i Bryssel. Om folk har mer insikt i vad som händer så har även folk mer förståelse för de saker som genomförs.

Man kan fråga sig varför EU idag har blivit ett sådant byråkratins högnäste. Anledningen är enkel, de som styr EU vill inte att folk ska ha insikt eller förståelse för vad EU gör. På det sättet så kan fler saker som inte folket vill genomföras.

Irriterande folk. del7

Ett återkommande tema i mina inlägg är när jag stöter på folk som på ett eller annat sätt retar gallfeber på mig och alla andra vettiga personer i min närhet.

Låt mig därför ta upp den "metrosexuella trenden" som sprider sig i samhället som pesten undermedeltiden. Hur trenden uppkom kan man fråga sig men av någon anledning anses det vara helt OK för en vuxen person av det manliga könet ska springa omkring i trendiga modeaffärer och helt plötsligt bry sig om rynkor.

Jag hade fått för mig att det ar en sysselsättning som var reserverad för den lilla bunten fjolliga homogubbar och fjortisar som finns i landet. Varför ska det helt plötsligt anses vara nödvändigt för en vuxen kar att bry sig om doftljus och designade jeans?

Av någon outgrundlig anledning så letar sig självklart en av dess "metrosexuella predikanterna" i den svenska TV rutan. Självklart så pratar jag en Ernst Kirsteiger, Fab5 och allt liknande skit som sprids i TV rutan likt dynga på en åker.

Att Ernst Kirsteiger fortfarande lever är för mig ett mysterium då hans nötter i rimlighetens namn måste ruttnat och fallit av kroppens hans i ett desperat försök att undvika alla idiotiska idéer om "mysiga miljöer" och "dekorativt" krims krams.

Självklart så finns det en logisk och rationell förklaring till varför folk inte ska stapla hela sina hus full med stearinljus och yllegardiner. De innebär en fara för personerna som bor där.

Som så brukligt så ska jag nu skriva ner ett förslag till vad som bör göras åt dessa idiotismens predikanter. Varför inte ta efter de som kineserna använder idag, omskolningsläger. Allt som utförs på ett omskolningsläger går ut på att plocka bort de fjolliga och samhällsfarliga tankegångarna som finns i deras inskränkta huvuden.

När man andå är i farten så varför inte skicka dit delar av moderata ungdomsförbundet.

Alkholism

Knappt hinner jag posta ett inlägg så hittar jag en artikel om alkoholism. Alla vet att alla blaskor nånn gång lite nu och då skriver en artikel om alkoholens skadliga inverkan på folk och fä.

Det som skiljer den här artikeln från mängden är att blaskan som skriver den ska vara en tidning om och för småbarnsföräldrar. Självklart så innehåller den även en sånn där aftonblask lista på olika tacken som tydligen ska vara livsfarliga och bevisa att du har fallit in i ett beroende. Jag vet inte hur många gånger som jag spytt galla åt sådana listor och nötterna som skriver dem.

Listor av den här sorten är självklart otroligt vetenskapligt framställda. Det behöves ingen utbildning inom området eller någon erfarenhet av beroende behandling. Alla kan läsa listan, svara på frågorna och så får du omedelbart ett korrekt och pålitligt svar.

Personer som har allvarligt tror på sådana här listor må ha fått deras huvud våldfört av en slagborrmaskin.

Efter att ha läst igenom listan så kommer jag fram till att jag och väldigt många personer jag känner och har i min närhet måste vara fullblodsalkoholister.

En till...

Många gånger har jag funderat över varför folk känner sympati inför en del andra människor. Om en person dör iom att de utsätter sig för livsfara så finner jag ingen anledning att uttrycka sympati för personen. Att däremot sympatisera en människa som har blivit utsatt för något som är bortom deras kontroll är en helt annan sak.

Jag personligen tycker att det är förjävligt att kvinnor i dagens samhälle måste känna rädsla för att bli våldtagna om de rör sig på en allmän plats. Att en våldtäktsman skyller på att kvinnan ska ha klätt sig utmanande eller att de rörde sig på fel plats vid fel tidpunkt är minst sagt argument som inte håller.

Om en man inte kan få tag i fruntimmer på annat sätt än att hoppa på dem är det ett bevis på grundläggande fel i hjärnkontoret.

Nog om det. Varför ska jag tycka synd om folk som utsätter sig för en ganska markant risk? Ett exempel kan vara, klättra upp för en av världens högsta berg och råkar dö i samma veva. Personligen tycker jag att alla "extrem sportare" borde låsas in för att de inte känner till deras eget bästa.

Om du sätter dig på ett hästkräk som ska springa runt en bana så utsätter du dig för en risk. En risk att du blir kallad hästpojke av hela den svenska befolkningen. Men även att du skulle kunna göra illa dig vid eventuellt fel på hästen. Det får en direkt att fundera på varför de har en hjälm på sig.

Förbjuda datorspel

Många gånger så har jag haft en stark vilja att förbjuda en del datorspel, inte pga att de skulle vara överdrivet våldsamma, innehålla eventuella antydningar till sex eller fula ord. De spel jag har velat förbjuda har mer eller mindre förstört spelaren. På något underligt vis så är helt enkelt en del spel som renaste psykosmedlet för folk.

Men mina för stunden argsinta tankegångar mot spel vissa spel har alltid gått över iom att spel har tappat i popularitet. Att förbjuda ett spel pga att de ska innehålla dittan eller dattan är för mig just nu ett mysterium.

Om man bryter ner spel till dess grundläggande element så är det enbart information i form av ettor och nollor. Informationen bearbetas och presenteras på en skärm. Hur kan det komma sig att man vill bannlysa vissa ettor och nollor, men anser att andra är helt OK?

I Thailand så har man nyligen kommit på den underbara tanken att förbjuda Grand Theft Auto 4. Tydligen så ska en person som har mördat blivit inspirerad av spelet.

Fy satan, jag visste att styret i de flesta länder manövreras av makthungriga åsner som slänger kappan i vinden för minsta lilla. Men Thailand verkar styras av något helt annat. Ett paket risnudlar borde vara den bästa beskrivningen.

Finns det ingen i det där landet som inser att personen som utförde mordet är allvarligt dum i huvet och att försvaret som lagts fram är ungefär lika vattentätt som ett kaffefileter. Tror de verkligen att ett spel skulle vara orsaken till att en person begår ett mord. Om en person begår ett mord så är det fel på den. De kan skylla på vad de än vill, men ett mord är alltid ett mord.

Föresten Thailand, finns det verkligen någon som köper original av spel i det landet?

Ondsefulla tankar

Väldigt nyligen så fick jag en fråga som lät ungefär som följande "får man önska att man aldrig har träffat en människa". Kort svar: Ja.

Sen så kom självklart en mer djup och filosofisk tankegång om hur mycket sådana eventuella människor har bidragit till den man är idag. Eftersom att jag idag är en person som alltid antar alla människor, saker, evenemang eller platser är skit tills de kan bevisa motsatsen så vet de flesta att jag har stött på ganska mycket skit här i världen.

Anledningen till min pessimistiska tankegång är helt enkelt som följande. Om det råkar vara bra så blir man alltid mer positiva och glad. Men om det råkar vara skit, som det för det mesta är så har det inte på något sätt eller vis blivit en besvikelse eller sämre.

Allting som man stöter på här i livet förändrar en som människa. Om jag enbart skulle ha stött på trevlige, ärliga och sociala människor här i livet så skulle jag säkert vara en i bunten av lättlurade blåögda nötterna som springer omkring i församlingslokaler och kommunhus.

Om mig

Oj oj oj, nu börjar det lukta brunt. När jag startade den här bloggen lovade jag mig själv att inte skriva om min egen vardag. Bloggen skulle inte handla om allt ointressant skit som jag gör, som förmodligen ingen bryr sig om. Men här om dagen så fick jag veta att jag var mer ondskefull än Hitler, Stalin och George Bush tillsammans. Lustigt nog så specificerade den här personen inte vilken George Bush, den yngre eller äldre?

Skit i det. Jag har en åsikt om det mesta. Allt som oftast så brukar jag ta mig tid att skriva ner den här på denna sidan så att folk som känner mig (eller har en viss aning om vem jag är) kan läsa allt vad jag tycker om det som händer runt om i samhället. En hel massa personer tycker tydligen att mina åsikter är felaktiga.

Vist, helt ok för min del. Din egen rättighet att tycka, tänka och uttrycka dig precis som det själv passar dig bör alltid finnas.

Om du tycker att mina åsikter är felaktiga eller på annat sätt stötande så vet du att det är just dig som jag försöker göra irriterad eller förbannad. Kom ihåg att jag alltid har en åsikt om det mesta. Men min åsikt är alltid annorlunda och överlägsen din åsikt, förutsatt att du inte håller med mig.