Skåne sveriges blindtarm

Ja denna landsända som idag består utav rabiat tokiga nynazister och obegripliga diftonger. Den mest onödiga delen av landet som enbart tillför världen med Anna Anka och Sverigedemokraterna.

När nu några driftiga entreprenörer har lyckats hitta någon användning för landsändan så dycker det upp en hel bunt patrask som motsätter sig detta och vill på alla sätt och vis motsätta sig eventuell utveckling och möjlighet till framtida arbetstillfällen.

Sannerligen är Skåne som en blindtarm. En infekterad sådan som till bristningsgränsen är fylld med skit och hyperkonservativa nationalister.

Dags att hacka på IOGT-NTO

Alla som har hört mig parat mer än 5 minuter vet att jag frångår det förbannade hycklande lögnhalsarna som kallar sig för nykterhetsrörelsen i sverige. Mer bestämt den ondskefulla smitthärden i samhället som kallar sig för IOGT-NTO.

Organisationen har på något mystiskt sätt ofta lyckats nästla sig in i myndigheters arbete. Eller iaf ge sken av att ha samarbete med myndigheter. Ta den här pressreleasen som hatmaskinen IOGT publicerade på deras hemsida för ett tag sedan.

Låter formellt och allt det där. Det råkar bara vara så att polisförbundet inte är polismyndigheten. Polisförbundet är poliskårens fackförbund. Sen när fan ska fackförbund börja uppmana till brott? Sedemera så pratas det om vad poliserna upplever. Inte objektiva fakta.

HD slog fast att brottsprovokation och/eller bevisprovokation fundamentalt fel i det här domslutet. Det finns alltså egentligen ingen lag emot det i sverige. Men om nu en polis är skälet till att någon begår ett brott så har polisens roll som lagförande myndighet fallit.

Sen när jag ska försöka få tag i statistiken från antingen polisförbundets hemsida eller IOGT's egen hemsida så verkar den mystiskt nog vara frånvarande.

Jag ska ta och skicka lite mail och höra efter om var statistiken för undersökningen finns och om möjligt ta och slå hål i IOGT's spin.

Motståndare

Det finns gott om folk här i världen som är emot alla möjliga saker. Invandringsmotståndare, miljömotståndare och alkoholmotståndare. Om jag skulle fortsätta så skulle ingen jävel orka läsa klart.

Gemensamt har de iaf att de skyller all sköns problem här i värden på ett enda "problem". Högervridan nötter tror att alla problem som involverar brott, ekonomiska neddragningar och deras egna misslyckande här i livet beror på invadrrare.

Miljömotståndare, miljöaktivister eller veganer som de kallar sig ibland, tror att värden ska gå under inom kort pga diverse löst definierade idéer om utsläpp och deras samband med diverse problem som de inte heller specificerar speciellt väl. Överdriven rädsla för tecknisk utveeckling och oförmåga att förstå samband mellan samhällsutveckling och konsumptionen av energi.

De blir äcklade när de inser att en hamburgare består utav en död kossa som har blivit nedmalen och sedemera hoppressad igen till en liten biff.

Alkoholmotståndare tror att alla problem i samhället som involverar brott eller familjetragedier beror på alkohol. Deras orationella och minst sagt lösa argument och anklagelser brukar leta sig in i kommunalpolitik och lokala tidningars insändarsidor. Därifrån sprider de sina vridna version utav sanningen.

Det finns en hel massa andra sorters motståndargrupper här i samhället. Kom bara ihåg, kallar de sig för motstånare av någon sort så dra öronen åt dig. Kolla noga igenom deras argument och deras filosofiska eller ekonomiska band till andra organisationer.

Näthat

Kort beskrivning av vad jag gjorde för ungefär en timma sedan.

Sitter på arslet, slösurfar. Hittar något intressant på någon site. Hittar en artikel som involverar "näthat" och en professor inom ospecificerat ämne.

Hjärnan min börjar glöda av ogrundade uttryck och påståenden om hur internet och människan fungerar. Jag läser på och plockar fram lite sunt förnuft ur min egna skalle och pillar fram förljande text:

Förbannade dåliga ursäkt till att universitetsvärlden har inflation i deras intelligenskvot. Dumfan påstår att det är unga människor som gömmer sig bakom anonymitet och deras oförmåga till att kontrollera sina känslor som får dem att skriva elaka kommentarer på internet.

Inte nog med att denne Åke Pålshammar kallar mig och det jag sysslar med för psykopatiskt. Han placerar mig i någon form utav minoritetsgrupp som ska vara reserverad för fjortisar och landsbygdspolitiker.

Jag kan gå med på att denne Åke Pålshamma har ett fundamentalt oförstånd om hur internet fungerar och okunskap om vad 4chan är, men att göra ett indirekt påhopp på mig ska stå honom dyrt.

Därför vill jag att alla som kan eller har förmåga till det att gräva upp skit om denne Åke Pålshammar och om möjligt skicka en påse skit i posten hans.